Filtros : "Miranda, A. M" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: British Journal of Nutrition. Unidades: FCF, FSP

    Subjects: AMINAS, ESTRESSE OXIDATIVO, CARNES E DERIVADOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARVALHO, A M et al. High intake of heterocyclic amines from meat is associated with oxidative stress. British Journal of Nutrition, v. 113, n. 8, p. 1301-1307, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/S0007114515000628. Acesso em: 15 maio 2024.
    • APA

      Carvalho, A. M., Miranda, A. M., Santos, F. A., Loureiro, A. P. de M., Fisberg, R. M., & Marchioni, D. M. L. (2015). High intake of heterocyclic amines from meat is associated with oxidative stress. British Journal of Nutrition, 113( 8), 1301-1307. doi:10.1017/S0007114515000628
    • NLM

      Carvalho AM, Miranda AM, Santos FA, Loureiro AP de M, Fisberg RM, Marchioni DML. High intake of heterocyclic amines from meat is associated with oxidative stress [Internet]. British Journal of Nutrition. 2015 ; 113( 8): 1301-1307.[citado 2024 maio 15 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114515000628
    • Vancouver

      Carvalho AM, Miranda AM, Santos FA, Loureiro AP de M, Fisberg RM, Marchioni DML. High intake of heterocyclic amines from meat is associated with oxidative stress [Internet]. British Journal of Nutrition. 2015 ; 113( 8): 1301-1307.[citado 2024 maio 15 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114515000628

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024